L'INS Lacetània, tercer centre MikroTik Academy a Catalunya

L'INS Lacetània, tercer centre MikroTik Academy a Catalunya

13-02-2020 ( última actualització : 29-01-2020 )
smx mikrotik certificacions


L’INS Lacetània és el tercer centre en tot Catalunya en esdevenir centre ACADEMY de MikroTIK amb el suport de MikroTIK i el Departament d'educació.

Les acadèmies MikroTik (MA) són institucions educatives, com ara universitats, escoles tècniques, col·legis, escoles professionals i altres centres educatius que ofereixen cursos de connexió a Internet per a estudiants acadèmics que utilitzen MikroTik RouterOS com a eina d’aprenentatge.

Les sessions de formació de MikroTik estan organitzades i proporcionades pels centres de formació MikroTik en diferents llocs del món. Hi assisteixen enginyers de xarxes, integradors i administradors, que volen conèixer l’encaminament i gestionar xarxes sense fil i sense fils mitjançant el RouterOS MikroTik.

L’INS Lacetània, de la mà del Departament de Informàtica, és membre d’aquestes institucions educatives amb capacitat per formar els seus alumnes de Cicles Formatius en Informàtica per tal que puguin obtenir la primera titulació que MikroTIK ofereix anomenada MTCNA.

Aquesta primera certificació que dona peu a poder especialitzar-se en altres certificacions de nivell superior i aporta els coneixement bàsics d'aquesta tecnologia que està experimentant un fort creixement a la comarca.

Certificacions MikroTik

Publicat originalment 13-02-2020
Última actualització 29-01-2020

Notícies relacionades :